GALLICOOP GASZTRO-SHOW

GALLICOOP GASZTRO-SHOW

Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. immáron 23 éve jelen van a hazai piacon, és a baromfiipar meghatározó vállalataként 2012-ben is piacvezető vállalat volt.

A cég 2009-ben, 20 éves fennállásának alkalmából ünnepi sajtóesemény keretében ismertette meg a hazai sajtó legfontosabb képviselőivel a vállalat múltjának mérföldköveit, jelentős eseményeit, jelenlegi helyzetét, valamint jövőbeni terveit. A cég akkor jó kapcsolatot épített ki az újságírókkal, amelyet azóta is folyamatosan fejleszt. A Gallicoop 2012-ben a MedMan segítségével rendkívül sikeres gyárlátogatást szervezett kizárólag a gazdasági és szakújságírók részére, amely után a 2013-as évben a termék kommunikáció megerősítését tűztük célul.

A MedMan egy gasztro-showt szervezett azért, hogy egy kötetlen beszélgetés és közös főzés keretében a női- és gasztro magazinok, újságok szerkesztői megismerhessék a Gallicoop vezetősége mellett a cég termékeit, annak felhasználási, fogyasztási lehetőségeit. Fontos szempont volt, hogy a gasztro-shown a reformételek kapjanak hangsúlyt és Kiripolszki István séf irányításával “leporoljuk a pulykarecepteket”.
A rendezvényen fotó- és filmes szakemberünk, Zsófi fényképezett.