Először magyarul a hírnév-menedzsmentről!

Örömmel jelentjük be, hogy megjelent az első hírnév-menedzsmentről szóló szakkönyv! A Dr. Szeles Péter, Dr. Szűcs Tamás és Varga Zsolt szerzőtrió könyve hiánypótló mű a hazai menedzsment könyvek palettájában, amely elsősorban elméleti alapozó mű, de a gyakorlati megvalósításban is segítséget nyújthat. Kedvcsinálóként idézzük a könyv egyik ajánlóját:

„Dr. Szeles Peter Hírnévmenedzsment könyve egy olyan piaci szegmens hiánykönyve, amit mindenkinek jó szívvel ajánlok. Sikeres üzleti vezetőként hajlamosak vagyunk elfelejteni azt, hogy cégünk, vagy akár személyünk is milyen sokszor lehet kitéve a hírnév pozitív vagy negatív kihívásainak és ennek menedzselése nem csak komoly feladat, de üzleti érdek és üzleti érték is. Köszönet a téma tudományos és egyben érdekes feldolgozásáért. A könyv olvasói közül sokan lesznek még hálásak azért, hogy vették a fáradtságot a könyv elolvasására. Én biztosan egy vagyok a sok közül.”
Czakó Borbála,
Ernst & Young Globális Igazgatója
és a HBLF Üzleti Vezetők Fórumának Elnöke

 

A könyv kapható a MedMannél is: könyvvásárlási igénye esetén küldjük email-t az info@medmansol.hu email címre. Vagy rendelje meg itt: http://www.konyvzabalo.hu/Dr–Szeles-Peter—Dr–Szucs-Tamas—Varga-Zsolt-H#page_artdet_tabs

Nincs hozzászólás

Szóljon hozzá